M800 Háztartási RO Víztisztító PurePro

M800 Háztartási RO Víztisztító PurePro

SKU: N/A Kategória:

69,990Ft84,990Ft

Rövid leírás :

Mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, mely kompakt In-Line kivitelű szűrőinek köszönhetően, jóval kisebb és egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve.

Ingyenes szállítással!

Elérhetőség:

Készleten

Törlés
Összehasonlít
Leírás:

PurePro M800/M800p Otthoni RO Víztisztító

 

A PurePro M800 háztartási RO (Reverse Osmosis – fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés család kompakt In-Line kivitelű szűrőkkel.

A szűrőházakba épített, azaz kompakt In-Line kivitelű szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész mérete, a kompakt kivitelű szűrőegységeknek köszönhetően, jóval kisebb és egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve.

Típusok:
Purero M800: alap változat
PurePro M800P: nyomásfokozós szivattyúval felszerelt változat

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki.

A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is.

Az RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan “dolgozzon”.

A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

A PurePro M800 készülék 5 szűrési lépcsője

1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrőbetét.
Eltávolítja az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket: homok, rozsda, stb.
PurePro® M-széria, KF5633-PP5 (In-Line 2,5″, belsőmenet)

2. lépcső:
szemcsés aktívszén (GAC) előszűrőbetét.
Eltávolítja a szerves szennyeződések és a klór 99%-át. Javítja a víz íz és illat minőségét.
PurePro® M-széria, KF5633-GAC (In-Line 2,5″, belsőmenet)

3. lépcső:
1 mikronos polipropilén előszűrőbetét.
Eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket, megvédi a membrán szűrőt. Segíti a membrán szűrő minél jobb, 95% feletti TDS szűrési hatékonyságát.
PurePro® M-széria, KF5633-PP1 (In-Line 2,5″, belsőmenet)

4. lépcső:
RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap). Vékony film kompozit (Thin Film Composite-TFC) anyagú magas minőségű membrán.
Többek között az alábbi anyagokat távolítja el, amelyek a vízben előfordulhatnak: ólom, réz, bárium, króm, higany, nátrium, kalcium, magnézium, kadmium, fluorid, nitrit, nitrát, szelén, arzén, vírusok, baktériumok, hormonok, radioaktív szennyeződések.
PurePro® TW30-1812-50, TLC50 (50GPD)

5. lépcső:
aktívszén utószűrő egység.
Eltávolítja az esetleges íz- és illatrontó anyagokat, fokozva ezáltal a tiszta ivóvíz minőségét.
PurePro® Post Carbon Filter, F6 (In-Line 2″, belsőmenet)

Műszaki adatok:
Membrán teljesítménye: 50 GPD (Gallon/Nap) / 189 LPD (Liter/Nap)
M800P nyomásfokozó szivattyú: 24V/1.2A
M800P adapter: 230/24V
Üzemi nyomás: M800 3-7 bar, M800P 1-6 bar

Méretek:
tisztítóegység – 30cm (hossz) x 41cm (mag) x 20cm (szél),
víztartály – 28cm (átm) x 35cm (talppal: 43cm) (mag)

Súly:
M800 tisztítóegység – 6 kg,
víztartály – 4 kg,
M800P tisztítóegység – 8 kg,
víztartály – 4 kg

Víztartály űrtartalma (vízkapacitás): 12 liter

A PurePro M800 háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és részletes, magyar nyelvű Gépkönyv.

Figyelem: a csomag 3/8″-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8″-os csőméret van, hanem 1/2″ vagy 3/4″, kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!

Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA. engedéllyel rendelkezik.

Gyártó: PurePro USA Corp.

Forgalmazza: Zs+G Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

 

További információ:
Tömeg N/A
M800/M800P nyomásfokozóval

M800, M800P nyomásfokozóval

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„M800 Háztartási RO Víztisztító PurePro” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantált, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

Beszerelés:

A víztisztító beszerelése gyorsan és könnyen elvégezhető gyorscsatlakozós kivitelnek köszönhetően.
A szűrőegységek gyárilag be vannak szerelve (kivéve az RO membrán szűrőt, amely steril csomagolásban van). A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.

FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

Karbantartás:

A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség. Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:

az első 3 (KF5633 tip.) és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén).
a RO membránját 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).
A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

Továbbá a szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez használhatsz természetes fertőtlenítőszert is, pl: grapefruitmag kivonatot vagy Ezüstkolloidot.
Mindkettő nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről.

Továbbá a szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk természetes fertőtlenítőszert is, pl: grapefruitmag kivonatot vagy Ezüstkolloidot. Mindkettő nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről.

Neked ajánljuk még

  Jó Ár
  purepro m800df RO víztisztító

  M800DF Tartály Nélküli RO Víztisztító PurePro

  0 out of 5
  146,000Ft 139,990Ft

  Tartály nélküli, direkt átfolyós RO (fordított ozmózis) víztisztító nyomásfokozóval. A vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki.

  Ingyenes szállítással!

  ERS105 Háztartási RO Víztisztító PurePro

  0 out of 5
  64,990Ft79,990Ft

  Modern 5 lépcsős,  ivóvíztisztító berendezés, kompakt, higiénikusan és gyorsan cserélhető Quick gyorscsatlakozós (Quick-Change) kivitelű előszűrőkkel.

  Ingyenes szállítással!

BioFamily
X