ERS105 Háztartási RO Víztisztító PurePro

ERS105 Háztartási RO Víztisztító PurePro

SKU: N/A Kategória:

64,990Ft79,990Ft

Rövid leírás :

Modern 5 lépcsős,  ivóvíztisztító berendezés, kompakt, higiénikusan és gyorsan cserélhető Quick gyorscsatlakozós (Quick-Change) kivitelű előszűrőkkel.

Ingyenes szállítással!

Elérhetőség:

Készleten

Törlés
Összehasonlít
Leírás:

PurePro ERS105 RO Víztisztító-Fordított Ozmózis Víztisztító

 

A PurePro ERS105 háztartási RO (Reverse Osmosis – fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés.

A szűrőházakba épített szűrők,a kompakt és praktikus QUICK CHANGE szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül,1 lépésben gyorsan és egyszerűen megoldható.
A készülék további előnye még, hogy a készülék  modern fémvázának és a kompakt kivitelű szűrőegységeknek köszönhetően, mérete jóval kisebb, mint a hagyományos felépítésű RO víztisztítóké, ezért kisebb helyre is beépíthető.

A fordított ozmózis rendszerű RO víztisztító eltávolítja a vízből:
a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.),
a vízkövet,
a klórt és származékait,
a vegyszereket,
nehézfémeket,
nitrátokat,
az arzént,
a hormonokat és gyógyszerszármazékokat,
a vírusokat és baktériumokat,
radioaktív részecskéket;
röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

Az ozmózis víztisztítók a mai háztartások számára elérhető legkorszerűbb, nagy biztonságot nyújtó ivóvíztisztító eszközök.

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki.

A tiszta ozmózis víz minősége függ:
a tisztítandó víz minőségétől,
a szennyezettségének mértékétől,
a víz hőmérsékletétől és pH értékétől,
a (hálózati) víznyomástól is.

A PurePro ERS105 RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan tegye a dolgát.

 

A PurePro ERS105 RO víztisztító 5 lépcsője:

 

1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrőbetét. Eltávolítja az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket: homok, rozsda, stb. PurePro® Quick-Change, RS-széria RS300ST

2. lépcső: szemcsés aktívszén (GAC) előszűrőbetét. Eltávolítja a szerves szennyeződések és a klór 99%-át. Javítja a víz íz és illat minőségét. PurePro® Quick-Change, RS-széria RS300ND

3. lépcső: szemcsés aktívszén (GAC) előszűrőbetét. Eltávolítja a szerves szennyeződések és a klór 99%-át. Javítja a víz íz és illat minőségét. PurePro® Quick-Change, RS-széria RS300RD

4. lépcső: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap). Vékony film kompozit (Thin Film Composite-TFC) anyagú magas minőségű membrán. Többek között az alábbi anyagokat távolítja el, amelyek a vízben előfordulhatnak: ólom, réz, bárium, króm, higany, nátrium, kalcium, magnézium, kadmium, fluorid, nitrit, nitrát, szelén, arzén, vírusok, baktériumok, hormonok, radioaktív szennyeződések. PurePro® TW30-1812-50, TLC50, (50GPD)

5. lépcső: aktívszén utószűrő egység. Eltávolítja az esetleges íz- és illatrontó anyagokat, fokozva ezáltal a tiszta ivóvíz minőségét. PurePro® Post Carbon Filter, F6 (In-Line 2″, belsőmenet)

A tartály: 12 literes, anyaga fém (rozsdamentes acél), belül polipropilén bevonattal (NSF és CE minősítések).

Megengedett hálózati víznyomás: 3-7 bar. (Ha ennél alacsonyabb a hálózati víznyomás értéke, akkor a PurePro ERS105P, nyomásfokozóval ellátott RO víztisztító berendezést javasoljuk választani.)

Kapacitás: 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).

A tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).

A PurePro ERS105 háztartási RO víztisztító tömege összesen: 12 kg.

Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA. engedéllyel rendelkezik.

Gyártó: PurePro USA Corp.

Forgalmazza: Zs+G Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

 

További információ:
Tömeg 12 kg
ERS105/ERS105P nyomásfokozóval

ERS105, ERS105P nyomásfokozóval

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ERS105 Háztartási RO Víztisztító PurePro” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantált, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

Beszerelés:

A víztisztító beszerelése gyorsan és könnyen elvégezhető, bárki számára, a  gyorscsatlakozós kivitelnek köszönhetően. A szűrőegységek gyárilag be vannak szerelve (kivéve az RO membrán szűrőt, amely steril csomagolásban van). A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.

FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

Karbantartás:

A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség. Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:

az első 3 (RS300 tip.) és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén).
a RO membránját 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).
A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

Továbbá a szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez használhatsz természetes fertőtlenítőszert is, pl: grapefruitmag kivonatot vagy Ezüstkolloidot.
Mindkettő nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről.

Neked ajánljuk még

  Jó Ár
  purepro m800df

  M800DF Tartály Nélküli RO Víztisztító PurePro

  0 out of 5
  146,000Ft 139,990Ft

  Tartály nélküli, direkt átfolyós RO (fordított ozmózis) víztisztító nyomásfokozóval.

  Ingyenes szállítással!

  M800 Háztartási RO Víztisztító PurePro

  0 out of 5
  69,990Ft84,990Ft

  Mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, mely kompakt In-Line kivitelű szűrőinek köszönhetően, jóval kisebb és egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve.

  Ingyenes szállítással!

BioFamily
X