Babaváró GAL 30 adag

Babaváró GAL 30 adag

Kategória: Brand:

6,990Ft

Rövid leírás :

Tartalmazza az összes szükséges vitamint, nyomelemet és ásványi anyagot és mindezeket a lehető legjobban hasznosuló, természetes formában.

Legolcsóbban 790Ft-ért Foxpost csomagatomatákban 2-4 nap alatt veheted át.
Választható még: házhozszállítás, Pick Pack Pont, Postapont szállítás.

Elérhetőség:

Készleten

Összehasonlít
Leírás:

GAL Babaváró

 

A GAL Babaváró kapszula fogyasztása már a gyermektervezéstől kezdve egészen a szoptatás végéig javasolt.

A GAL Babaváró csomag 30 darab kapszulát, valamint 20 ml cseppet tartalmaz, melyekben megtalálható minden, ebben az időszakban rendkívül fontos vitamin, ásványi anyag és nyomelem.

Vagy válaszd a  GAL+ babaváró termékét, mely kétféle kapszulát, egy italport és kolin cseppeket is tartalmaz.

Szedését már a fogantatás előtt 3 hónappal érdemes elkezdeni, és egészen a szoptatás végéig használni, de még annál tovább is szedhető.

A GAL gyártói a Babaváró termék esetében is szem előtt tartották a természetességet és az éleszerűséget, vagyis azt, hogy minden olyan vitamint, ásványi-anyagot és nyomelemet ideális formában tartalmazzon, melyhez az állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk.

A hatóanyagok mindegyike a természetben megtalálható, a lehető legjobban felhasználható formula, melyeknek jelentős része organikus termesztésből származó, azaz bio-, gyógy- és fűszernövényekből kivont hatóanyag, így azon ko-faktorokból is tartalmaz, melyek e növényekben a bennük lévő vitaminok és ásványok aligha vannak jelen.

A mennyiségek esetében a termék gyártói törekedtek arra, hogy napi adag tartalmazza a hatásosnak itélt dózist, de ne lépje át az életszerű mennyiségeket (vagyis azt, amit táplálkozással már nem lehetne sehogysem fedezni.)

Egy új élet zavartalan fejlődését ne akadályozza semmi, ami nem odavaló!
A termékben ilyesminek nyomát sem találod.

A felhasznált hatóanyagok kiváló felszívódását BioPerine®-nel fokozták, valamint ügyeltek a készítők arra, hogy a vízoldékony és zsíroldékony összetevőket ne keverjék, hogy a számukra ideális hasznosulást és stabilitást biztosító mátrixban lehessenek külön-külön.

Egy gyomorsavnak ellenálló, vegán kapszulában kaptak helyet a vízoldékony (hidrofil) összetevők, melyek így a gyomor helyett a számukra ideális helyen, a vékony, majd a vastagbélben szívódnak fel.

A zsíroldékony, vagyis lifofil összetevők pedig így szintén a belekből szívódnak fel, mivel gyorsan felszívódó, epesavat nem igénylő MCT-olajban oldva, természetes tokoferolokkal/tokotrienolokkal és görög zsálya-kivonattal stabilizálva vannak jelen, olajos cseppek formájában.

A várandósság alatt oly fontos folsavat a népesség fele génmutáció miatt nem képes megfelelően feldolgozni, de a génmutációtól mentes emberekben is a folsav lassan alakul át megfelelő formába. Így a folsav egy része feldolgozatlanul kering a vérben. Ezzel szemben a természetes folát biztonságosan szedhető.
A GAL Babaváró a folsavat (B9-vitamint) aktív metil-folát formában tartalmaz, ezen kívül sok K1 vitamin is található a termékben, valamint nagy mennyiségű D3-, K1-, K2- és C-vitamin-tartalma pedig a megfelelő csontozat fejlődését támogatja.
Extra mennyiségű bambuszból nyert szilíciumot is tartalmaz.

Fogyasztása: napi 1 db kapszula és 26 csepp.
Szedheted egyszerre vagy külön is, de fontos, hogy étkezéskor fogyasszd. Jobb reggel vagy napközben, mint este.
A cseppek bevehetők egyszerre vagy az étkezésekhez megosztva is (pl.: 2 x 13 csepp).

Napi adag tartalmaz:

-A-vitamin (Fenntartható, “orangután-barát” gazdaságból származó, RSPO-minősített vöröspálma gyümölcsből nyert karotinoidokból és retinol-palmitátból.)
5000 NE / 3000 mcg RE  *NRV 188%  csepp formában.
Várandósság alatt szükséges a magzat csontfejlődéséhez, a látás normál kialakulásához.

-D3-vitamin (kolekalciferol – lanolinból előállítva)
4000 NE  *NRV 2000%  csepp fomában.
Fontos szerepe van az egészséges és erős csontok kialakulásában.

-E-vitamin (Fenntartható, “orangután-barát” gazdaságból származó, RSPO-minősített vöröspálma gyümölcsből és növényi olajokból nyert tokoferolokból és tokotrienolokból. A tokoferolok min. 20%-a gamma-tokoferol.)
100 NE  /  67 mg alfa-TE *NRV 558%  csepp formában.
Általános magzatvédő hatása van, továbbá csökkenti a vetélés kockázatát is.

-K-vitamin-komplex (K1- és K2-vitamin a természetben előforduló ún. transz-formáikban)
1000 mcg  *NRV 1333%  csepp formában
-K1-vitamin (fillokinon – természetes transz-izomér) 990 mcg
-K2-vitamin (K2&Olive® menakinon-7 – természetes ún. all-trans forma, a tradicionális japán B. subtilis natto szójamentes növényi fermentációjából vegyszermentesen kinyerve olívaolajjal) 10 mcg
A D3-vitamin felszívódását segíti, valamint a várandósság elején az émelygéstől és hányástól szenvedő terhes nőknél K-vitamin hiány mutatható ki.

-Görög zsálya-levél szuperkritikus kivonata (Salvia triloba) [10-15:1] 2 mg – csepp formában

-C-vitamin (L-aszkorbinsavból és bio indiai egres (amla)-kivonatból**) 500 mg  *NRV 625%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula.
Csökkenti a vetélés, vérzés kockázatát.

-B1-vitamin (tiamin-hidrokloridból és bio növényi-kivonatokból**) 50 mg  *NRV 4545%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula.
Segít a magzat belső szerveinek kialakulásában, illetve az idegrendszer fejlődésében.

-B2-vitamin (riboflavin részben bio növényi kivonatokból**)   15 mg  *NRV 1071%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula.
Részt vesz szinte az összes anyagcsere-folyamatban. A várandósság során megnövekedett energiaszint pótlására ajánlatos  folyamatosan pótolni.

-B3-vitamin (niacinamidból és bio növényi kivonatokból**) 16 mg  *NRV 100%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula.
Azért az energiáért felelős, amellyel a csecsemő szépen gyarapodik, valamint a méhlepény kialakulásáért.

-B5-vitamin (d-kalcium-pantotenátból és bio növényi kivonatokból**) 25 mg  *NRV 417%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula
Segít megelőzni az izomgörcsöket a terhesség alatt.

-B6-vitamin (piridoxin-hidrokloridból, piridoxal-5-foszfatázból és bio növényi kivonatokból**) 25 mg  *NRV 1786%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula.
A magzat idegrendszerének kifejlődéséhez, valamint agyműködéséhez elengedhetetlen.

-B7-vitamin (d-biotin részben bio növényi kivonatokból**) 750 mcg  *NRV 1500%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula

-B9-vitamin (Extrafolate-S® metil-folát kálcium-sója + nyomokban bio növényi kivonatokból** származó folát is) 400 mcg  *NRV 200%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula.
Számos magzati fejlődési rendellenesség megelőzhető vele, vagy csökkenthető annak kockázata.

-B12 (metilkobalamin) 100 mcg  *NRV 4000%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula.
Segít a magzat belső szerveinek kialakulásában, illetve az idegrendszer fejlődésében. 

-Cink (szerves formában: cink-biszglicinátból és bio növényi kivonatokból**) 15 mg  *NRV 150%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula

-Réz (szerves formában: réz-glükonátból és bio növényi kivonatokból**) 1,5 mg  *NRV 150%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula

-Molibdén (molibdenát-só: nátrium-molibdenát) 100 mcg  *NRV 200%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula

-Króm (Chromax® szerves króm-pikolinátból és bio növényi kivonatokból**) 50 mcg  *NRV 125%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula

-Szelén (szelenometionin, metil-L-szelenocisztein és metil-L-szelenoglutation inaktivált szelénes élesztőből és bio mustármag vizes kivonatából) 120 mcg  *NRV 218%  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula

-Szilícium (bio bambusz vizes kivonatából) 5 mg  –  gyomorsav-ellenálló vegán kapszula

-Bór (Borax: nátrium-borát) 2 mg –   gyomorsav-ellenálló vegán kapszula

-Jód (Kálium-jodidból és bio Ascophyllum nodosum barnamoszatból) 225 mcg     *NRV 150% gyomorsav-ellenálló vegán kapszula

-BioPerine® (feketebors-kivonat 95% piperinre standardizálva) 2,5 mg  – gyomorsav-ellenálló vegán kapszula

*Felnőttek számára ajánlott napi bevitel
**Organikus gazdálkodásból származó indiai egres (amla)- és guava-gyümölcs, szent bazsalikom- és curry-levél, és citromhéj vizes kivonatainak mátrixa.

Összetevők:
GAL Babaváró Lipofil-esszencia cseppek: MCT-olaj (kókusz- és/vagy RSPO-minősített pálmaolajból), d-alfa-tokoferol és vegyes tokoferolok, magas karotinoid- és tokotrienol-tartalmú RSPO-minősített vöröspálma-gyümölcs-kivonat, zsálya-kivonat, 2% menakinon-7-tartalmú olívaolaj, retinol-palmitát, fillokinon, kolekalciferol.

GAL Babaváró Hidrofil-esszencia gyomorsav-ellenálló vegán kapszulák: L-aszkorbinsav, cink-biszglicinát, tiamin-hidroklorid, szelénes élesztő (inaktív), piridoxin-hidroklorid, d-kalcium-pantotenát, nátrium-borát, niacinamide, riboflavin, réz-glükonát, bio barnamoszat, bio bambusz-kivonat, BioPerine® feketebors-kivonat, bio mustármag-kivonat, piridoxal-5-foszfatáz, bio növényi kivonat-mátrix (amla- és guava-gyümölcs, szent bazsalikom- és curry-levél, és citromhéj kivonatainak keveréke), biotin, krómium-pikolinát, metil-folát kalcium-sója, kapszulahéj bevonata: gyomorsavnak ellenálló, természetes gellángumi, kálium-jodid, nátrium-molibdenát, metilkobalamin.

Figyelmeztetés: A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépd túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.

Tárolás: a termékek gyermekek elől gondosan elzárva, száraz hűvös helyen sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

Kiszerelés: 30 darab kapszula + 20 ml csepp
Gyártja és forgalmazza: SynergyTech Kft.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babaváró GAL 30 adag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Neked ajánljuk még...

 • Q10 Lazacolaj Gal 250ml

  0 out of 5
  4,990Ft

  Lazacolajat, Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat tartalmazó étrend-kiegészítő.

  3500mg Ω3 + 100mg Q10

 • Bimuno Flóra Rost Komplex Gal 150g

  0 out of 5
  5,490Ft

  Az anyatej támogató ereje az egészséges bélflóráért. Rendkívül hatékony prebiotikum 60 adagos kiszerelésben.

  Legolcsóbban 790Ft-ért Foxpost csomagatomatákban 2-4 nap alatt veheted át.
  Választható még: házhozszállítás, Pick Pack Pont, Postapont szállítás.

 • Babaváró+ GAL 30 adag

  5.00 out of 5
  13,990Ft

  CSAK 2 DB KÉSZLETEN!

  A GAL Babaváró+ terméke kétféle kapszulát, egy italport és kolin cseppeket tartalmaz. 

  Foxpost szállítással INGYENESEN veheted át csomagatomatákban 2-4 nap alatt .

  Választható még: házhozszállítás, Pick Pack Pont, Postapont szállítás.

Neked ajánljuk még

  Cink Vitamin Station 100db

  0 out of 5
  1,280Ft

  Máriatövis Kivonat Extra BioCo 80db

  0 out of 5
  3,190Ft

  MÁRIATÖVIS KIVONATOT ÉS KOLINT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA.

  Ginkgo Biloba kivonat 120mg 90db megapack BioCo

  0 out of 5
  2,790Ft

  A ginkgo biloba rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek vagy csökkenthetőek az Alzheimer-kór, az emlékezetvesztés, a szorongás, a fejfájás, a depresszió, a zavartság, a fülcsengés és a szédülés tünetei.

  Calcium Active Vitamin Station 100db

  0 out of 5
  3,250Ft

  A speciális összetételű Calcium Active könnyen felszívódó korallból nyert „bioaktív” kalciumot, magnéziumot, bórt, cinket, C-vitamint és D-vitamint, árpa-füvet és zöld-algát tartalmaz, mely kitűnően kiegészítheti táplálkozásunkat!

BioFamily
X