Szállítás

Szállítási módok

szállítás biofamily

Rendelésed legolcsóbban Foxpost szállítással 690Ft-ért 3-4 munkanap alatt,
leggyorsabban házhozszállítással, akár 1 munkanap alatt megérkezik.

PICK-PACK PONT

A Pick Pack Pontra szállítás díja:

 

0-10000FT-ig:                      990Ft
10000-15000Ft között: 490Ft
15000Ft felett:                    ingyenes

Pick pack logo

Országszerte több mint 240 településen, 700 ponton elérhető.
A csomag útját nyomon követheted a rendelés számának megadásával.
Értesítést kapsz amikor a csomagod megérkezik a választott Pick Pack Pontra. A csomagod átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésedre.
A nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni

Egy csomag maximális súlya 20 kg ill. maximum 60x60x60 cm méretű lehet. Az ezt meghaladó rendelést, csak két vagy több csomagban tudjuk teljesíteni. Minden csomagnál külön kerül felszámolásra a szállítási költség!

POSTAPONT

A Postapontra szállítás díja:

 

0-10000 Ft-ig:      1390Ft
10000-15000 Ft-ig: 990 Ft
15000Ft felett: ingyenes

PostaPonti kézbesítés országszerte 2600 postán, akár kis településeken is.

MOL PostaPonti kézbesítés az ország 125 pontján, a nap 24 órájában átvehető a csomag.

COOP Posta Ponti kézbesítés már 230 helyen, a forgalmas pontokon a csomag hétfőtől szombatig bármelyik napon átvehető.

Csomagautomatákba nem szállítunk, mivel ezek kültérre telepített automaták, ahol a csomagok ki vannak téve az időjárási körülményeknek.

posta pont logo

A PostaPontra címzett küldemények esetén elektronikus értesítést (e-mail-t vagy sms-t) fogsz kapni a csomag PostaPontra (Posta/MOL/Coop) történő érkezéséről. Ezt követően a csomagot 5 munkanapon  keresztül veheted át. Csomagátvétel a MOL PostaPonton a hét minden napján, napi 24 órában; COOP üzletekben a nyitvatartási időben lehetséges; a Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. A lejárati idő előtt két nappal ismételt elektronikus értesítést küld a Posta. A PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz.

A csomag átvételéhez szükséged lesz a csomag érkezését jelző SMS-ben vagy e-mailben kapott kódra és a telefonszámodra.

A csomag maximális tömege: 20kg


MPL HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A házhozszállítás díja:

 

0-15000Ft-ig:    1490Ft
15000Ft felett:  ingyenes

A kézbesítés munkanapokon 8.00-17.00 között történik.

mpl logo

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítés nem sikerül, az MPL a küldemény érkezéséről egy értesítőt hagy hátra. Az MPL telefonon egyeztet a második kézbesítés kísérlet helyéről és idejéről. Az egyeztetési kísérlet sikertelensége esetén a küldemény kézbesítésének másodszori kísérletére a következő munkanapon kerül sor. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a Posta a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postai szolgáltató helyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a küldeményt átveheted.

Házhozszállítás szállítási mód esetében a vásárolt termékek össztömege nem haladhatja meg a 20 kg-ot. A webáruház rendszere nem figyelmeztet a súlykorlát vagy a méretbeli korlát elérésére. Erről utólag – a rendelés feladását követően – telefonon vagy e-mailben értesítünk. Amennyiben a rendelt termékek súlya meghaladja a 20 kg-ot vagy a méret korlátot, egyedi szállítási díjat kalkulálunk, melyről e-mailben vagy telefonon tájékoztatunk és csak ennek jóváhagyása után indítjuk el a csomagot.

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a Szállító jelenlétében vizsgáld meg, amennyiben a termékeken, csomagoláson sérülést észlelsz, kérj erről jegyzőkönyv felvételét. Sérült csomag vagy termék átvételére a vásárlóként nem vagy köteles. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli panasz elfogadására a Szolgáltató (BioFamily) nem köteles.
A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik. Utánvétellel kizárólag abban az esetben rendeljd meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudjod fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA

A Foxpost csomagpontra szállítás díja:

 

0-7000 Ft-ig: 690 Ft
7000-10000 Ft-ig:    390 Ft  ingyenes
10000Ft felett: ingyenes

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt.
A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet.
Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.
Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők leggyorsabban akár 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, de ez átlagosan 3-4 munkanapot vesz igénybe.

Kövesd nyomon csomagod útját!

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül!

X