Szállítás

Szállítási módok

Rendelésed legolcsóbban FOXPOST szállítással 790Ft-ért 3-4 munkanap alatt megérkezik a választott csomagautomatába.

PICK-PACK PONT

A Pick Pack Pontra szállítás díja:

 

0-10000FT-ig:                      990Ft
10000-15000Ft között: 490Ft
15000Ft felett:                    ingyenes

Pick pack logo

Országszerte több mint 240 településen, 700 ponton elérhető.
A csomag útját nyomon követheted a rendelés számának megadásával.
Értesítést kapsz amikor a csomagod megérkezik a választott Pick Pack Pontra. A csomagod átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésedre.
A nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni

Egy csomag maximális súlya 20 kg ill. maximum 60x60x60 cm méretű lehet. Az ezt meghaladó rendelést, csak két vagy több csomagban tudjuk teljesíteni. Minden csomagnál külön kerül felszámolásra a szállítási költség!

Csomagkövetés

POSTAPONT

A Postapontra szállítás díja:

 

0-10000 Ft-ig:      1390Ft
10000-15000 Ft-ig: 990 Ft
15000Ft felett: ingyenes

PostaPonti kézbesítés országszerte 2600 postán, akár kis településeken is.

MOL PostaPonti kézbesítés az ország 125 pontján, a nap 24 órájában átvehető a csomag.

COOP Posta Ponti kézbesítés már 230 helyen, a forgalmas pontokon a csomag hétfőtől szombatig bármelyik napon átvehető.

Csomagautomatákba nem szállítunk, mivel ezek kültérre telepített automaták, ahol a csomagok ki vannak téve az időjárási körülményeknek.

posta pont logo

A PostaPontra címzett küldemények esetén elektronikus értesítést (e-mail-t vagy sms-t) fogsz kapni a csomag PostaPontra (Posta/MOL/Coop) történő érkezéséről. Ezt követően a csomagot 5 munkanapon  keresztül veheted át. Csomagátvétel a MOL PostaPonton a hét minden napján, napi 24 órában; COOP üzletekben a nyitvatartási időben lehetséges; a Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. A lejárati idő előtt két nappal ismételt elektronikus értesítést küld a Posta. A PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz.

A csomag átvételéhez szükséged lesz a csomag érkezését jelző SMS-ben vagy e-mailben kapott kódra és a telefonszámodra.

A csomag maximális tömege: 20kg

FOXPOST/EXPRESS ONE HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A házhozszállítás díja:

 

0-20000Ft-ig:    1490Ft
20000Ft felett:  ingyenes

Időkapus kézbesítés – Az SMS-ben megadott 2 órás időintervallumban történik meg a csomag kézbesítése.

Foxpost Express One

Flexibilis kiszállítás – E-mail értesítésben szereplő linken keresztül módosíthatod a kiszállítás napját vagy másik kiszállítási címet jelölhetsz meg.

Részletes értesítés – SMS értesítés a küldemény érkezéséről, amely tartalmazza a futár telefonszámát és az utánvétel összegét.

Az Express One a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítés nem sikerül, az Express One a küldemény érkezéséről egy értesítőt hagy hátra. A küldemény kézbesítésének másodszori kísérletére a következő munkanapon kerül sor.

Házhozszállítás szállítási mód esetében a vásárolt termékek össztömege nem haladhatja meg a 25 kg-ot a csomag mérerte: 60 x 36 x 62 cm nagyságot. A webáruház rendszere nem figyelmeztet a súlykorlát vagy a méretbeli korlát elérésére. Erről utólag – a rendelés feladását követően – telefonon vagy e-mailben értesítünk. Amennyiben a rendelt termékek súlya meghaladja a 25 kg-ot vagy a méret korlátot, egyedi szállítási díjat kalkulálunk, melyről e-mailben vagy telefonon tájékoztatunk és csak ennek jóváhagyása után indítjuk el a csomagot.

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a Szállító jelenlétében vizsgáld meg, amennyiben a termékeken, csomagoláson sérülést észlelsz, kérj erről jegyzőkönyv felvételét. Sérült csomag vagy termék átvételére a vásárlóként nem vagy köteles. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli panasz elfogadására a Szolgáltató (BioFamily) nem köteles.
A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik. Utánvétellel kizárólag abban az esetben rendeljd meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudjod fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA

A Foxpost csomagpontra szállítás díja:

 

0-7999 Ft-ig: 790 Ft
8000-9999 Ft-ig:   590 Ft  ingyenes
10000Ft felett: ingyenes

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt.
A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet.
Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.
Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

Amennyiben a rendelt termékek súlya meghaladja a 25 kg-ot vagy a méret korlátot, egyedi szállítási díjat kalkulálunk, melyről e-mailben vagy telefonon tájékoztatunk és csak ennek jóváhagyása után indítjuk el a csomagot.

Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők leggyorsabban akár 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, de ez átlagosan 2-3 munkanapot vesz igénybe.

Kövesd nyomon csomagod útját!

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül!

X