Fizetési módok

Fizetési módok

1. Banki átutalás

 

Számlavezető bank neve: Raiffeisen bank
Név: Rádl Gábor
Bankszámlaszám:  12011739-01716401-00100005

Amennyiben a Banki átutalás (előre utalás) fizetési módot választod, akkor a megjegyzés rovatban kérjük add meg a neved és a rendelés kódját. A rendelési kódot a rendelés leadását követő visszaigazoló emailben, illetve a webáruházba bejelentkezve, a rendelések menüpont alatt találod. Amennyiben nem tünteted fel ezen adatokat, akkor nem- vagy csak nehezen tudjuk beazonosítani az utalásod, ami késedelmes vagy téves szállítást eredményezhet.

2. Utánvét

 

Az utánvétes fizetés szolgáltatás díja 250Ft

Utánvétes fizetés esetén a csomag díját az átvételkor, szállítási módtól függően fizetheted közvetlenül a futárnak készpénzben, Pick Pack Ponton és Postaponton készpénzben vagy bankkártyával (átvevőhely függvényében).

3. Barion bankártyás Fizetés

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

X